Vrijwilligers Gezocht voor Raard-eo!

Vind jij het ook belangrijk dat er een dorpshuis is en blijft in Raard-eo? En dat die kan blijven bestaan doordat er regelmatig activiteiten en evenementen worden georganiseerd? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken. 

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor twee belangrijke rollen:

 

1. Bardienstmedewerker (M/V)

Er zijn regelmatig bijeenkomsten in het dorpshuis. Bij veel van deze bijeenkomsten zijn mensen achter de bar onmisbaar. Veel van deze bardiensten worden door een kleine groep mensen ingevuld. Om het plezier erin te houden, is het fijn als we grote vrijwilligerspoule hebben. 

Of je nu wel of geen ervaring hebt, we kunnen je hulp goed gebruiken!

 

2. Schoonmakers (M/V)

Als schoonmaker zorg je ervoor dat iedereen in een nette en frisse omgeving kan genieten van activiteiten en bijeenkomsten. Jouw inzet draagt direct bij aan de uitstraling en de verhuurbaarheid van De Nije Pôle.

 

Doe mee en maak het verschil in Raard-eo!

 

Hoe meer mensen we in de beide poules beschikbaar hebben, des te minder vaak je gevraagd en ingezet wordt. Meld jij je aan!?

 

Wil je meer weten, wil je weten of er rekening kan worden gehouden met jouw eigen mogelijkheden of wil je je direct aanmelden? Stuur dan een bericht naar webmaster@raard-eo.nl.

 

Wy meitsje d'r wat moais fan!