Unieke kans: word webmaster/vormgever/contentspecialist bij Raard-eo

De webmaster heeft het nogal druk en kan inmiddels wel wat hulp gebruiken!

Sinds 2014 is de website www.raard-eo.nl in de lucht. De afgelopen jaren zijn daar ook de sociale media kanalen Facebook en Instagram bijgekomen. Ook maken we gebruik van de online nieuwsbrief en WhatsApp. Zowel organisatoren als bezoekers van activiteiten weten de weg naar de website goed te vinden: er wordt dus veel gebruik van gemaakt.

 

De webmaster heeft het al met al dus nogal druk gekregen en kan inmiddels wel wat hulp gebruiken!

 

We zoeken 1 persoon (of meer) die de website up-to-date houdt en ervoor zorgt dat alles soepel draait. Jij zorgt ervoor dat alle informatie actueel en toegankelijk is en dat de website aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk blijft. Je helpt met het ontwerpen van posters, flyers en andere visuele communicatie. Je draagt bij aan de uitstraling van Raard-eo. Ook promoot je onze activiteiten en evenementen op een aantrekkelijke manier.

 

𝗗𝘂𝘀: 𝗯𝗲𝗻 𝗷𝗶𝗷 𝗼𝗳 𝗸𝗲𝗻 𝗷𝗶𝗷 𝗶𝗲𝗺𝗮𝗻𝗱 𝗱𝗶𝗲 𝗵𝗲𝘁 𝗹𝗲𝘂𝗸 𝘃𝗶𝗻𝗱𝘁 𝗼𝗺:

- berichten te (her)schrijven;

- posters/flyers en andere visuele communicatie te maken;

- de benodigde systemen te beheren (cms, facebook, instagram, nieuwsbrief en/of whatsapp) en/of

- mooie foto's te maken?

 

Dan zijn we op zoek naar jou! Ervaring is fijn, maar ook als je nog wilt leren ben je van harte welkom! Er is ruimte om te ontdekken wat je het leukst vindt en daar leer je dan alles over. De competenties die je hierbij leert zijn tegenwoordig onmisbaar in vele functies, dus deze taak is om meerdere redenen heel waardevol.

 

𝗪𝗮𝘁 𝗯𝗶𝗲𝗱𝗲𝗻 𝘄𝗶𝗷?

* Een kans om je (onontdekte?) talenten in te zetten en te ontwikkelen.

* Flexibele werktijden en een omgeving waarin jouw ideeën en creativiteit worden gewaardeerd.

* Een leuke en uitdagende vrijwilligersfunctie die echt een verschil maakt.

Wil jij je inzetten als webmaster of vormgever? Neem dan snel contact met ons op via webmaster@raard-eo.nl (ook al je nog vragen hebt!) en ontdek hoe jij jouw creativiteit en vaardigheden kunt inzetten voor het dorp.

 

Op naar de volgende 10 digitale jaren Raard-eo!